Den irländska producenten Hawk Jupiter släpper med Self destruct sin andra singel och följer således upp debuten Heavens collide som släpptes i September. Låten i sig handlar om det destruktiva stadiet i ett breakup, men gjort som en medryckande låt med elektronisk produktion och skön melodi. Klar kontrast till texten. Men också väldigt hitigt skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar Hawk:

”Jag ville att ljudbilden skulle spegla det destruktiva temat i texterna. Så jag försökte få in ett mekaniskt element i trumövergångarna, för att efterlikna en maskin som stannar och börjar medan låten pumpar på.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011