Paul Simon och Edie Brickells dotter Lulu Simon är här tillbaka med ännu en singel i form av Strangers. En skönt medryckande poplåt med pulserande produktion som borde tilltala fans av Carly Rae Jepsen till 100%.

Popmuzik Podcast

Låten i sig handlar om att komma över ett dåligt förhållande allt inpackat i en glittrande 80-talsproduktion som man bara älskar.

”Jag ville att den här killen skulle gilla mig så jag blev helt galen och försökte passa in i en miljö som bara blev så ogästvänlig för mig själv.
Så småningom var jag tvungen att erkänna för mig själv att jag blev osäker och eländig när jag inte kunde vara någon av dessa saker. Jag var tvungen att komma till sans med situationen och bara dra mig ur. Jag bestämde att ’Jag vill inte vara vän med dig, jag har aldrig bara varit vänner med dig, jag vet inte hur jag ska vara och jag vill inte lära mig’.
Sensmoralen av historien är att älska dig själv och nöjd dig inte med vad som helst, särskilt inte för något som är ohälsosamt för dig eller för någon som vill förändra dig. ”

DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011