Axel Dahlin är en singer-songwriter från Jönköping. Han har bland annat släppt EP:n Hoppet 2015 och efter det släppt någon singel per år där han sjunger om livet och hur det ser ut, utan att försöka glorifiera vardagen. Du vet, diskbänksrealism om orangea kuvert, medelålder och just disk.

Favoriter Apple Music

Nu är Axel aktuell med singeln Jag ger upp nu. En låt om att livet känns skit och man bara vill ge upp. Men samtidigt, när man väl gett upp, så hittar man det där som får en tillbaka på fötterna igen. Allt arrangerat till en för ämnet väldigt upplyftande låt som kryddats med skönt brass.

Jag ger upp nu är producerad av Christopher Göthberg och Axel Dahlin, men lite kreativa tyckanden från bland annat Tomas Andersson Wij.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011