Efter den ganska hopplösa skivan Planet Jedward och en inte så imponerande placering i Eurovision med den enligt mig lysande låten Waterline var mina förhoppningar på ett nytt album med tvillingarna inte så höga.
Men döm om min förvåning när det visade sig att Young Love är en samling bra pojkbands-poplåtar.
Ärligt så känns låtarna i vissa fall bättre än bröderna, vilket kanske inte är så svårt om man som jag följt dem sedan deras första stapplande (eller mer skuttande) stegen i brittiska X-Factor, där sången var en bisak för att få showa på scenen.
Samtidigt är det väldigt mycket ”hey girl” texter och jag blir lite chockad över hur sexuella de blivit.
Inget konstigt i det – de är ju tonåringar – men för mig känns det n-ä-s-t-a-n som ens egna bror berättar om sin första dejt.

Nordiska Favoriter

45%

Ladda ner dessa låtar: Luminous , Waterline , Can’t forget you .

Jedward

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011