Favorit-bandet Royal Prospect från Lomma lämnar 2019 på bästa sätt med singeln Lights out. Klassisk indiepop med snygga stråkar och Coldplay-influencer i produktionen. -Yes, de får in ett ohooohoooh i låten.

Favoriter Apple Music

Låten handlar om att vara fast i livet och inte riktigt kommer loss. Man känner dock att det finns mer i livet än det här, och det är just det man vill hitta. Så med positiv känsla och upplyftande produktion känns det ändå som historien kan få ett lyckligt slut. Att man ska hitta den där meningen med livet som gör det mer värt att leva.

-Jag fick i alla fall skön vibe av låten. Visa vad du tycker via reaktionsknapparna i slutet av inlägget.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011