Glenn Udéhn har satt ihop en spellista till bloggen där han listat musik som han tycker om och inspireras av. Passa på att följ listan också så du inte missar när han fyller på den med lite nytt.

Favoriter Apple Music

Glenn släppte förra året sitt fina debutalbum Lilla London Brinner , ett album som imponerade stort. I år fick vi singeln Det Lyser Över Staden , en av årets bästa svenska låtar och jag har väntat på en ny låt sedan dess. Så det är väldigt roligt tycker jag att han satt ihop en liten lista till oss då vi ju gärna vill veta vad som inspirerar honom.

Kolla in spellistan här!

Vill du se Glenn spela så har du sista chansen för i år då han 19 december spelar på Sticky Fingers . Allt om evenemanget hittar du här . Missa inte det!

Glenn Udéhn @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011