Ibland dyker det upp ett mail som leder till att jag hittar fantastisk musik.
Namnet Skimret är tagen från Nordpolens låt med samma namn och bakom artisten döljer sig Alexandar Buntic , som även är med och driver musikbloggen Ge Hit Musiken .
Nyligen släppte han en EP fylld med fantastisk synthpopig musik för oss som gillar artister som tidigare nämnda Nordpolen, Jonathan Johansson och James Blake .
Låtarna i sig är döpta efter personer som betytt mycket för Aleksandar och jag lovar att de kommer betyda lika mycket för er efter att ni lyssnat på låtarna.

Popmuzik Lover Patreon

Skimret

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011