De döda varnar till liv för tre spelningar på Tele 2 Arena.
Det är gruppen Kent som stiger upp från graven under en helg den 21:a till 23:e Mars nästa år och ger oss en vikning från graven.

DOLBY ATMOS

Bandet meddelar i en pressrelease:

”Vi är fortfarande vänner och när vi ses pratar vi såklart mycket om när vi var ett band.
Vi har under åren som gått sedan avskedet fått flera erbjudanden men framför allt mängder av frågor om när vi ska spela ihop igen, många från nya fans som aldrig såg oss när det begav sig.
Förra hösten bestämde vi oss bara för att tiden helt enkelt var mogen.
Att det vore fint att få uppleva magin en gång till, medan alla lever och har hälsan, som man säger.
Det här är inte en återförening.
Vi kommer inte spela in ny musik och vi kommer inte att turnera, men det vore oerhört kul att få se er en gång till.
Vi hoppas att ni tycker det är lika kul att se oss. En gång till.”

Till tonerna av Romeo återvänder ensam får vi se spöken träda fram ur dimman och ta sig till just Tele 2 Arena till texten ”A ghost will come alive”. Varför det är på engelska vet ingen, för det känns ju ganska onödigt. Men lite rysningar får man av att Kent ger oss en helg med musik en sista gång, för andra gången…

Biljetterna släpps den 26:e Oktober.

Om du uppskattar att läsa om ny musik i bloggen, får du gärna stötta arbetet med Popmuzik som Patreon. Det hjälper en oberoende musikblogg otroligt mycket om du kan bidra som Popmuzik Liker med 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover med 32 kr. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred och nyfiken musikblogg där du dagligen kan få nya musiktips varvat med intervjuer och recensioner, samt att det faktiskt hjälper artister om de har en plattform som de kan nå ut med sin musik på. 

Tack för ditt stöd. 

Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011