Till en suggestivt och dystopiskt ljudbild välkomnar OKARO oss in i den futuristiska singeln Atre. Ekande vokaler och elektronisk produktion som hämtar inspiration från R&B-pop, Afrobeat och dansmusik skapar en spännande lyssningsupplevelse som sträcker sig långt bortom den förutsägbara pop-strukturen med vers, pre och refräng. Här är det snarare en sinnesstämning som förmedlas genom textrader där det talas om att leva sig in i musiken till den grad att det påverkar kärlekslivet. Såhär säger artisten själv om låtsläppet:

Popmuzik Lover Patreon

Atre betyder ’länder’ på assyriska och det står för att mina drömmar reser över hela världen. Det blir svårt att balansera kärlek när man skapar musik och har den livsstil jag har men den är också en kärleksförklaring till en speciell person.” 

Singeln är tagen från OKAROs kommande EP som släpps senare i höst och stärker hennes tydliga vision om att vara fri i skapandet av musik. Speltiden är strax under tre minuter och blir därigenom effektiv och slagkraftig i mitt tycke. Det är med spänning vi inväntar mer från denna alternativa popartist.

Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011