Just nu jobbar Melissa Horn mot sitt kommande sjunde album Den Jag Kunde Blivit – Den Jag Blev, som landar i din musiktjänst den 6:e September.
Första singeln från albumet blev Säg förlåt i Mars som sedan följdes upp av Varför slutar allt i tårar som släpptes i slutet av Maj.

Popmuzik Lover Patreon

”Jag tycker själv att det här albumet skiljer sig från de tidigare. Det är mycket tack vare producenterna och vännerna Claes Björklund, Rikard Lidhamn, Helmer Norrby och Pär Westerlund som gjort mig modigare att använda andra ljudkällor och melodier. Vi har haft väldigt kul.”

Nu får vi tredje singeln från albumet i form av Hejdå för alltid.

Här bjuder sångerskan oss på en vackert vemodig låt om den där relationen som aldrig ville funka. Där det blir att säga hejdå för alltid, även om man kanske inte vill.
Produktionen snyggt filmiskt med sina stråkar och och stora pukor. Det blir en sorgsen insik om den där relationen som inte funkar, som här blir väldigt stark och tydlig. Jag blev i alla fall helt golvad av känslan och budskapet i låten. Kanske extra mycket så då jag själv är mitt i en separation. Det gör att de där låtarna om uppbrott kommer extra nära.

Om du uppskattar att läsa om nya låtar i bloggen och vill fortsätta med det, så tycker jag du ska stötta arbetet med bloggen som Patreon. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Då bloggen inte har någon störig reklam eller rika finansiärer som pumpar in pengar i sidan, är ditt bidrag en viktig del i bloggen fortlevnad. Så tänk inte att någon annan säkert stöttar, för då kommer ingen att göra det. Utan bli gärna Patreon här och nu. Tack.

Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011