Med tanke på mängden hits Lady Gaga och Bruno Mars sammantaget har skapat under sina respektive karriärer snurrade hjärnan i 150 när de båda artisterna igår annonserade sitt första samarbete.

Svensk Pop Apple Music

Det sista jag hade räknat med var en teatralisk ballad som går i linje med A Star Is Born eller soundtracket till Top Gun: Maverick. Efter försa lyssningen kändes singeln något blasé och den 70-talsdoftande estetiken lite gjord. Men skam den som ger sig! Sådär tre plays senare så känns detta som en mysig höst-ballad som kommer bli en riktig snackis. Gaga har dock gjort det väldigt tydligt att denna singel är att ses som fristående från hennes kommande sjunde album. Så vad soundet där kommer bli återstår att se.

I tillhörande musikvideo ses Bruno och Gaga klädda i matchande western-outfits, där den förstnämnda uppträder i en cowboyhatt medan den senare sitter vid hennes piano och puffar på cigarett med håret staplat i en fantastisk bikupa.

Såhär säger Lady Gaga om samarbetet:

”Bruno och jag har mycket ömsesidig respekt för varandra och pratade om att samarbeta. Jag höll på att avsluta mitt eget album i Malibu och en natt efter en lång dag bad han mig komma till hans studio för att höra något han arbetade med. Det var runt midnatt när jag kom dit och jag blev imponerad när jag hörde vad han hade börjat göra. Vi var uppe hela natten och skrev färdigt och spelade in låten. Brunos talang går inte att förklara. Hans musikalitet och vision är nästa nivå. Det finns ingen som han.”

Om du uppskattar att dagligen läsa om ny musik i bloggen och tycker att Popmuzik är en viktig plattform för dig som musikälskare, så får du mer än gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Då Popmuzik är en av de sista musikbloggar som finns kvar i Sverige betyder ditt stöd som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover mycket för att kunna driva sidan vidare. Om du har möjlighet får du gärna klicka dig till Patreon och stötta redan när du läst detta, för om alla tänker att någon annan säkert stöttar så kommer ingen att göra det. Tack för ditt engagemang och stöd till bloggen.

DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011