Det har gått fyra år sedan Katy Perry släppte albumet Smile och let’s be honest det var ingen direkt verkshöjd för henne. När popdrottningen nu återvänder är förväntningarna skyhöga. Singeln Woman’s World har pushats kraftigt på sociala medier den senaste tiden och sångerskan är tydlig med sitt feministiska budskap insvept i den alltid lika spännande amerikanska patriotism. Tänker jag Katy Perry ser jag den amerikanska flaggan av någon konstig anledning, men vi lämnar det för nu.

Svensk Pop Apple Music

Pratar vi låt, är det lite av en besvikelse för mig personligen. Hooken är snygg och melodierna sitter absolut där, men det känns lite mellanmjölk – vilket är tråkigt att säga då jag är ett stort fan av artisten. Jag uppskattar absolut den futuristiska estetiken och viljan att skapa ett eget musikaliskt universum där Perry kommer ta med oss genom hennes portal till den elektroniska danspopens värld, men det känns lite gjort?! Senast av Lady GagaChromatica

Förstå låten behöver dock inte definiera ett helt album och plattan 143 som landar 20 september känns på pappret spännande och som outforskat territorier för Katy Perry. Men om Woman’s World är albumets starkaste låt känns det redan som att den kommer sälja sämre än föregångaren Smile. 

Missa inga musiktips, intervjuer och annat kul i bloggen. Följ Popmuzik via din RSS-läsare, så får du inläggen tillsammans med resten av ditt flöde.

Här kan du även se Zane Lowe i Apple Music intervjua Katy om låten och kommande albumet.

Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011