Den Grammyvinnande countryartisten Lainey Wilson jobbar just nu mot sitt kommande album Whirlwind, som släpps den 23:e Augusti.

Popmuzik Lover Patreon

Från det kan du här höra singeln 4x4xU, som då är tredje smakprovet från albumet och följer upp Hang tight honey och Country’s cool again. Låten i sig är en väldigt personlig sådan, där Lainey sjunger om att hitta tröst hos en älskad mitt i livets virvelvindar.

4x4xU är skriven av sångerskan tillsammans med Jon Decious, Aaron Raitiere, samt är producerad av den Grammy-belönade producenten Jay Joyce. Mixen är, som all mixning borde vara idag, i Dolby Atmos. Det blir extra snyggt att liksom stå mitt i rummet med Lainey sjungande låten framför en. Det är verkligen en riktigt läcker Atmos-mixning här, där livekänslan blir väldigt påtaglig. Något som jag tycker passar ju extra bra på just en countrylåt.

Låten släpps tillsammans med en musikvideo, som bara dagen innan föregicks av videon till Hang tight honey, så du får bägge videor i inlägget då de hör ihop.

Om du uppskattar bredden i Popmuzik och att du dagligen hittar nya musiktips här, så får du mer än gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover på Patreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en nyfiken musikblogg där du hittar nya musikinlägg varje dag, varvat med intervjuer, krönikor och recensioner.

Du kan förhandsspara albumet Whirlwind här nedan, så får du låtarna direkt ner i ditt bibliotek när de släpps, samt hela albumet när det väl är dags för det senare i Augusti.
Du kan även kolla in en härlig intervju som Lainey Wilson gör med Zane Lowe på Apple Music här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011