Ett spännande möte blir det när den mångsidiga artisten Lina Cooper samarbetar med folk-sångaren A Choir of Ghosts. Det blir liksom en mix av pop och folkmusik kryddat med americana. Där de båda sångarnas röster blir till en fin kombination tillsammans med musiken.

Popmuzik Lover Patreon

Låten heter John Denver, som berättar om när två personer möts på en bar och just just artisten John Denver spelades ur högtalarna under deras första möte. Väldigt fint beskriven kärlekslåt om hur två själar möts och tycke uppstår.

Vilken musik spelades när du träffade din partner?
För att inte missa alla grymma musikinlägg i bloggen, så tycker jag du ska spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset påminns du att besöka bloggen regelbundet och få din dagliga dos av musiktips.
För att skapa en genväg klicka du på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011