Den nyblivne tvåbarnspappan LIAMOO är mannen som skapar det svenska soundtracket till OS i Paris, när det drar igång den 26:e Juli. Det var ju även samma artist som stod bakom OS-låten i Peking 2022 tillsammans med Klara Hammarström. Då hette låten Guld, svett & tårar, och LIAMOO har som sagt fått äran att göra om samma bedrift än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Nu heter låten Hjärtan och är en stor poplåt med western-kryddning av steel guitar och vissling. Det är likt ett soundtrack till en duell som Ennio Morricone hade varit stolt över, och det kan ju passa bra när idrottens mästare ska mötas. Hade personligen velat ha lite mer pump i låten dock, så den blev mer euforisk och dansant. Men jag förstår ändå vilket håll LIAMOO tillsammans med låtskrivarna Anderz Wrethov, Myra Granberg samt producenten Dino Medanhodzic har velat gå här. Jag gillar absolut western-temat som löper genom låten. Sedan kan det ju alltid komma en knippe roliga remixar på låten innan OS drar igång…

Vad tycker du om LIAMOOs OS-låt? Känns det som rätt tema och stil för årets OS?
Om du själv vill bli en vinnare, så tycker jag du ska bli Patreon och stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred musikblogg på svenska, där du dagligen kan uppleva ny musik varvat med intervjuer med spännande artister. Tack för att du ser ett värde i allt jobb som läggs ner i bloggen, och lycka till alla grymma friidrottare i årets OS!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011