I lördags premiärspelade Jessie Ware och Romy deras duett Lift you up under Glastonbury. En låt och samarbete som för dem båda varit en dröm att skapa ihop länge.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig är en härligt upplyftande danslåt som garanterat kommer att få dig att dansa med ett stort leende på läpparna. För det är en direkt låt med den där euforiska känslan, som passar så extra fint på dansgolven, men också en Atmos-mix som passar fint i dina hörlurar. Så om du vill att musiken omsluter dig, så ska du definitivt lyssna på denna i just Dolby Atmos. Riktigt skön.

Lift you up är producerad av ingen mindre än Stuart Price, som även varit med och skrivit låten tillsammans med Jessie och Romy samt Clarence Coffee Jr. och du kan dansa loss till låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011