Det var ju tidigare i vintras som Francesca e Luigi släppte albumet POP PAIN PLEASURE. Ett album som först släpptes som just ett fysiskt album och efter det har de portionerat ut låtarna som singlar på de olika streamingtjänsterna. Lite tvärtom och bakvalls, som det ska vara i Francesca e Luigis popuniversum.

Skicka in din musik

Men det roliga med att ha ett. album med just albumspår, är ju att man kan släppa singlar som är just singelmixar av samma låtar. Det är i alla fall precis så som duon gjort med låten Paralyze and trick your wife. Här får vi nämligen en något omarbetad version av låten.

Jag älskar ju de dramatiska stråkarna och sköna synthmelodierna på låten. Sedan är det alltid kul med de där lekfulla texterna som Martin Permer alltid lyckas klämma ur sig. Underbart synthig pop som du garanterat kommer att vilja dansa loss till.

Missa inte några poptips i bloggen och spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart! På det viset är alla nya musiktips, intervjuer och annat musikrelaterat bara en klick bort.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011