Naomi Aguilera är en artist från Bryssel i Belgien och är ett nytt spännande namn på den franskspråkiga scenen. Naomi debuterar här med singeln EGO. En skönt medryckande låt, med souligt groove och som lockar upp dig till dans, medan sångerskan sjunger om att glömma ens destruktiva ex. Något som jag tror många kan relatera till och då kan det vara skönt att få dansa loss för att helt enkelt glömma de där jobbiga exet som du nu lämnat bakom dig.

Svensk Pop Apple Music

Produktionen är lekfull med sina sköna rytmer och mjuka melodier. Bakom produktionen står Leo Fifty Five, som hjälper till att lyfta fram Naomis sång över syntharna och beaten.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

EGO utforskar en universell känsla, som ibland är svår att acceptera, men jag valde att skriva om den på ett lekfullt sätt, i hopp om att detta ska ge resonans och få dig att dansa för att glömma alla dina giftiga ex.”

Videon till EGO är regisserad av Naomis syster Belinda, i vilken få kan se sångerskan och hennes vänner klä upp sig för att göra sig redo för fest i ett hus.
Med EGO får vi första smakprovet från en kommande EP som släpps senare i höst.

För att inte missa alla spännande musiktips, samt att upptäcka nya artister i bloggen så tycker jag du ska spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset har du all ny musikinspiration nära till hands. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011