Men detta var ju inte tråkigt. Omar Rudberg har spelat in en cover på Madonnas låt Sorry från sångerskans lysande album Confessions on a Dance Floor från 2005. Den singeln fick förresten en lysande remix av inga mindre än Pet Shop Boys när det begav sig. Självklart är den ett måste att lyssna på om du inte redan gjort det. Härligt inspirerad av 80-talets dansmixar.

Popmuzik Podcast

Omar Rudbergs tolkning är inte mil från originalet i stil, men sångaren gör den till en skön partylåt och det passar ju alltid bra med Madonna-covers under Pride-månaden. Eller hur? Videon till låten är inspelad i klocktornet på NK i Stockholm och den bjuder på imponerande vyer över huvudstaden tillsammans med Omar.

Om du har möjlighet får du gärna stötta arbetet med bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred musikblogg som dagligen uppdateras med nya inlägg för dig som vill ha mer musikinspiration än bara algoritmbaserade musiktips.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
15
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011