Fredrik Norlindh är tillbaka i bloggen med ny musik och samtidigt presenterar han sin kommande EP Förstå, först då som släpps i höst. Just nu jobbar Fredrik även på ett engelskt album, som kommer att släppas till våren, så vi har mycket mer att se fram emot från sångaren under kommande året.

Svensk Pop Apple Music

Nya singeln heter Jag kommer aldrig bli som du som du kan lyssna på här nedan.
Här bjuds vi på en storslagen arenapoplåt som snyggt expanderar för varje vers. Det är feta trummor, filmiska stråkar och kör som sätter stämningen som hade fått Fredriks favoritband Muse att kännas ack så minimalistiska. Behöver jag ens säga att jag blev helt såld på detta? Mer är mer, som det heter och Jag kommer aldrig bli som du är mer med extra allt. Underbart!

Stråkarna är arrangerade av dirigenten Erik Arvinder och inspelade med Stockholm Studio Orchestra, som också spelar på samtliga låtar på EP:n.

Om singeln berättar Fredrik:

”Det första fröet till låten var en corny ordvits som gav hooken: “Kan du inte säga nej? – Nej”. Men den ordvitsen i sig är också en jobbig sanning för många, och det ledde till en text om en person som i sina nya relationer maniskt frågar om sina föregångares styrkor och sedan försöker triumfera dem med ett leende, tills det brister.”

Om du, liksom jag älskar de där storslagna poplåtarna så kommer du bli helt såld på låten som du hör här nedan. Och om du vill höra fler storslagna poplåtar i bloggen, så ska du definitivt bokmärka bloggen samt spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. Då har du dagliga musiktips nära till hands. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011