Bakom artistnamnet The Bird hittar vi Yunus Rosenzweig från Danmark som bland annat nyligen varit delaktig under Köpenhamns modevecka som både artist samt att han skapade spundtracket till Sophia Khaleds show. Som grädde på moset blev det också offentligt att The Bird ska spela under Roskildefestivalen till sommar.
Här i bloggen är han dock aktuell med sin senaste singel I like it.

DOLBY ATMOS

Med influencer från det sena 00-talets popsound i allmänhet och Lady Gaga i synnerhet bjuder The Bird oss på dansant pop med skönt stompig takt och läckert elektroniskt arrangemang. Att det är just Lady Gaga och Red One-eran som är inspirationskällan märks tydligt i stilen och känslan. Vilket är ett skönt återbesök till det sena 00-talet och tidiga 10-talets topplistor.
I singeln sjunger artisten om att jaga ett odefinierbart mål, men det är också en reflektion över personliga ambitioner och känslan av otillräcklighet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011