Filip Bele ger oss med Alltid lika dum en härligt medryckande och bubblande poplåt som garanterat kommer att få dig på bästa humöret. Det är liksom medryckande och sprudlande av glädje. Skulle säga att det är svårt att inte bli helt lycklig av denna.

Följ på Apple Music

Låten inleds förväntansfull av synthen som sedan byggs på med slagverk och en underbart härlig melodi. Det känns som den där smarta sommarpoplåten som kommer gå på repeat, i alla fall i mina hörlurar.

”Jag blir peppad av denna låten, och jag hoppas att lyssnaren också blir det!”

Filip Bele

Trots sin upplyftande fasad är Alltid lika dum som ett samtal mellan två personer i en relation som fastnat i samma hjulspår. Man önskar förändring och hoppas att personen har ändrats men märker snabbt att det är samma gamla vanliga beteende.

””Glaset slår i marken”, är väll en metafor till att man får nog av beteendet och att man inser att personen inte kommer att utvecklas och att man också blir trött på sig själv att man alltid ”please:ar” detta beteendet.”

Filip Bele

Med Alltid lika dum får vi tredje singeln från Filips kommande EP Växa Klart som kommer att bestå av ytterligare två låtar och släpps nu under våren.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011