Solblomma har gjort ett album inspirerats av berättelsen Dantes Inferno från Den Gudomliga Komedin, som hon berättar mer om i denna intervju. Albumet i sig heter Tiptoe Into Limbo där varje låt bygger på de olika cirklarna i helvetet som Dante besöker.

Popmuzik Lover Patreon

Den tredje singeln från albumet heter just Tiptoe into limbo (Circle 1). Solblomma och Vergilius har nu precis korsat Acheron och kommit fram till Limbo. Här måste de vistas ett slag tillsammans med hedningar innan färden går vidare.

Jag gillar ju verkligen känslan i låten. Den bygger upp stämningen och känns lite förväntansfull, samtidigt som den är lite kuslig. Låten i sig är uppbyggd av synthar och slagverk och det är en skön retrokänsla över produktionen. Jag hade ju kunnat tänka mig denna typ av låt och produktion på duon Electronics första album. Snyggt!

Så följ med på tå tillsammans med Solblomma ner i helvetet på nya singeln. Albumet Tiptoe Into Limbo släpps sedan den 3:e November.

Solblomma

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011