Artist: Lucia Piñera
Låt: Must be love
Text / Musik: Peter Kvint , Jonas Myrin
Startnummer: 2
Stad: Malmö

Följ på Apple Music

Ytterligare en debut till Melodifestivalen!
18-åriga Lucia gör sin debut i hemstaden Malmö.
Hon har varit aktiv som artist sedan hon var så lite som 4 år och deltagit i program/ tävlingar som Jakten På Julia 2009, Idol 2010 och I Am Music, samt att hon varit finalist i Metro On Stage! Men nu är det alltså dags för henne att ta steget upp på den stora scenen, når hun då är med i Sveriges största musiktävling!
”Jag är så himla glad att jag får chansen att tävla i Malmö, stå på hemmaplan verkligen och sen att Eurovision också är i Malmö, det känns jättebra. Kanske det är ödet, vem vet.” säger hon.
Om låten och sitt framträdande säger hon:
”Jag känner bara att den här låten är en hit verkligen och den är ett starkt bidrag. Mitt framträdande har jag tänkt ska vara väldigt stilrent. Det ska inte vara för mycket, jag vill framhäva min röst.”

Här kan ni se henne framföra Use sombody :

Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011