Gruppen One Man Short från Vuollerim ger oss medryckande pop när de här släpper singeln Stanna. Med ett bra driv och hitig melodi släpper kvartetten en omedelbar poplåt som träffar som bullseye på en darttavla.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar sångaren Tomas Mannberg:

Stanna handlar om hur det känns när någon är redo att gå vidare när man själv inte är det. Ett sista desperat försök att laga något man innerst inne vet inte går att rädda.”

Med Stanna knyter One Man Short ihop säcken för 2022. Ett år som bland annat gett oss deras självbetitlade EP samt singeln På perrongen.

Följ One Man Short på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.