Åh, detta var smaskens.
Faithless har remixat Hans Zimmers tema för serien The Crown för att göra den sådär härligt moody och episk som bara Faithless remixar kan bli.
Här använder de seriens tema som grund för att sedan bygga på med de klassiska Faithless-syntharna samt tunga beats som gör detta till en given hit på dansgolven vill jag lova.

Nordiska Favoriter

Sister Bliss skriver på Twitter:

”Vi ville att det här skulle vara oförskämt mycket Faithless och använda några av de mycket originella ljuden som jag och Rollo gjorde tillsammans.”

Ja, det är verkligen som att kastas tillbaka till 90-talets dansgolv igen. Precis som senaste säsongen av serien skulle man kunna säga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011