Det finns många sätt att missbruka. Det kan vara missbruka människor, missbruka vår planet eller att en regering missbrukar sin makt. Det är just det som Chris Goma vill belysa med singeln Abuse. Om arbetet med låten berättar artisten för bloggen:

Popmuzik in Dolby Atmos

”Jag gjorde beatet för några år sedan. Det var ursprungligen för någon annan. Sedan slog texten mig på en gång när jag var i en studio i Peru för några månader sedan och jobbade på en helt annan låt. Det tog mig fyra år att skriva den här låten på 5 minuter, hoppas du njuter av resan!”

Produktionen har mycket energi i sig. Det blir en läcker kombination av sångarens souliga röst tillsammans med synthar, gitarrer och slagverk. Framförallt var det melodin i refrängen som fick mig att fasta för låten. Ljudbilden får liksom en explosion som gör att man verkligen fastnar.

Artisten själv är baserad i Los Angeles och släppte i början av året EP:n Freedom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.