Det finns många sätt att missbruka. Det kan vara missbruka människor, missbruka vår planet eller att en regering missbrukar sin makt. Det är just det som Chris Goma vill belysa med singeln Abuse. Om arbetet med låten berättar artisten för bloggen:

Favoriter Apple Music

”Jag gjorde beatet för några år sedan. Det var ursprungligen för någon annan. Sedan slog texten mig på en gång när jag var i en studio i Peru för några månader sedan och jobbade på en helt annan låt. Det tog mig fyra år att skriva den här låten på 5 minuter, hoppas du njuter av resan!”

Produktionen har mycket energi i sig. Det blir en läcker kombination av sångarens souliga röst tillsammans med synthar, gitarrer och slagverk. Framförallt var det melodin i refrängen som fick mig att fasta för låten. Ljudbilden får liksom en explosion som gör att man verkligen fastnar.

Artisten själv är baserad i Los Angeles och släppte i början av året EP:n Freedom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011