Small World är den andra singeln från Elianes album Reset som skildrar en stark längtan efter att bli hörd och förstådd. Till ömsint produktion, piano och akustisk gitarr vill jag lyssna till varje stavelse och vokal. Med låten uppfyllde även sångerskan en barndomsdröm om att sätta melodi till sin känslor vid pianot.

Popmuzik Podcast

Small World är den allra första berättelsen jag skrev och tonsatte på mitt egna piano.

Eliane

Sångerskans artisteri kännetecknas av omtänksamhet, glädje och stark livsinspiration. Något vi absolut hör i den aktuella singeln. Med en melankolisk ton i rösten är helheten hoppfull och gripande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.