Vad är det för fel på att vilja ha och jaga lycka? Det är frågorna som ställs i Mokitas nya singel Happiness. Denna introspektiva poplåt skildrar vikten av att inte bara söka lyckan utan att skapa den, om så i det minsta av tillfällen är det viktigt att vara närvarande i nuet. Till en upplyftande produktion och skön basgång blir denna organiskt rotade singel en hymn till livet. Personligen älskar jag de svävande verserna och den U2– liknande ljudbilden som fullkomligt exploderar i refrängerna.

Popmuzik Lover Patreon

Happines föddes i min kompis Trent Dabbs studio. De flesta låtar jag och Trent skriver tillsammans är födda ur samtal om liv, tro och mening. Jag ville skriva en låt om längtan, om begäret vi alla har efter verklig lycka, verklig glädje. Jag fann mig själv ständigt känna att jag arbetade mot lycka och inte upplevde det i vardagen. Det är lätt att ljuga för mig själv och säga ”du kommer att bli glad när du har den här summan pengar” eller ”du kommer att vara glad när det här problemet är löst”. Jag vill inte leva så. Jag vill vara nöjd där jag är.

Mokita

Det är ett viktigt budskap som sänds i Happiness. Ett budskap som är otroligt viktigt att inte glömma bort i dagens samhälle. Därigenom applåderar jag Mokita som genom musiken upplyser oss om att inte tappa oss själva i hetsen på status och mätande av lycka genom materiella ting.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011