Vad är det för fel på att vilja ha och jaga lycka? Det är frågorna som ställs i Mokitas nya singel Happiness. Denna introspektiva poplåt skildrar vikten av att inte bara söka lyckan utan att skapa den, om så i det minsta av tillfällen är det viktigt att vara närvarande i nuet. Till en upplyftande produktion och skön basgång blir denna organiskt rotade singel en hymn till livet. Personligen älskar jag de svävande verserna och den U2– liknande ljudbilden som fullkomligt exploderar i refrängerna.

Nordiska Favoriter

Happines föddes i min kompis Trent Dabbs studio. De flesta låtar jag och Trent skriver tillsammans är födda ur samtal om liv, tro och mening. Jag ville skriva en låt om längtan, om begäret vi alla har efter verklig lycka, verklig glädje. Jag fann mig själv ständigt känna att jag arbetade mot lycka och inte upplevde det i vardagen. Det är lätt att ljuga för mig själv och säga ”du kommer att bli glad när du har den här summan pengar” eller ”du kommer att vara glad när det här problemet är löst”. Jag vill inte leva så. Jag vill vara nöjd där jag är.

Mokita

Det är ett viktigt budskap som sänds i Happiness. Ett budskap som är otroligt viktigt att inte glömma bort i dagens samhälle. Därigenom applåderar jag Mokita som genom musiken upplyser oss om att inte tappa oss själva i hetsen på status och mätande av lycka genom materiella ting.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.