Den nederländske artisten Joost Laméris släpper här singeln Falling apart och med en följer han upp One more time som släpptes tidigare i år. Nya singeln bjuder på en emotionell popballad där artisten sjunger om ett förhållande som kraschat. I Joost fall gjorde det det under pandemin och vi får följa det fina med att vara tillsammans men också hur det faller isär. Inte så mycket på grund av saknaden av kärlek, men andra omständigheter.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Om singeln berättar Joost för bloggen:

”Människor bryter ofta upp på grund av brist på kärlek, men i just det här uppbrottet var det tvärtom. Mitt ex och jag brydde oss djupt om varandra, men vårt förhållande fungerade inte på grund av omständigheter utanför det. Jag tror att vi båda hade lite läkning att göra innan vi kunde överlåta oss till en annan person. Jag tycker att det är något vackert med att inse det och jag ville att Falling apart skulle beskriva den här delen av uppbrottet såväl som sorgen som följde med det.”

Låten släpps tillsammans med en musikvideo, regisserad av Raemy Abdelsalam som du kan se här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.