Den nederländske artisten Joost Laméris släpper här singeln Falling apart och med en följer han upp One more time som släpptes tidigare i år. Nya singeln bjuder på en emotionell popballad där artisten sjunger om ett förhållande som kraschat. I Joost fall gjorde det det under pandemin och vi får följa det fina med att vara tillsammans men också hur det faller isär. Inte så mycket på grund av saknaden av kärlek, men andra omständigheter.

Apple Music

Om singeln berättar Joost för bloggen:

”Människor bryter ofta upp på grund av brist på kärlek, men i just det här uppbrottet var det tvärtom. Mitt ex och jag brydde oss djupt om varandra, men vårt förhållande fungerade inte på grund av omständigheter utanför det. Jag tror att vi båda hade lite läkning att göra innan vi kunde överlåta oss till en annan person. Jag tycker att det är något vackert med att inse det och jag ville att Falling apart skulle beskriva den här delen av uppbrottet såväl som sorgen som följde med det.”

Låten släpps tillsammans med en musikvideo, regisserad av Raemy Abdelsalam som du kan se här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.