Den nederländske artisten Joost Laméris släpper här singeln Falling apart och med en följer han upp One more time som släpptes tidigare i år. Nya singeln bjuder på en emotionell popballad där artisten sjunger om ett förhållande som kraschat. I Joost fall gjorde det det under pandemin och vi får följa det fina med att vara tillsammans men också hur det faller isär. Inte så mycket på grund av saknaden av kärlek, men andra omständigheter.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar Joost för bloggen:

”Människor bryter ofta upp på grund av brist på kärlek, men i just det här uppbrottet var det tvärtom. Mitt ex och jag brydde oss djupt om varandra, men vårt förhållande fungerade inte på grund av omständigheter utanför det. Jag tror att vi båda hade lite läkning att göra innan vi kunde överlåta oss till en annan person. Jag tycker att det är något vackert med att inse det och jag ville att Falling apart skulle beskriva den här delen av uppbrottet såväl som sorgen som följde med det.”

Låten släpps tillsammans med en musikvideo, regisserad av Raemy Abdelsalam som du kan se här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011