Dansk/svenska indierockbandet Black Light White Light släpper idag singeln Du är fin. En låt som är tagen från kommande fjärde albumet The Admirer.
Du är fin, kanske du undrar. Är det en svensk låt? Njae. Det är en en engelsk låt men den danske sångaren Martin Ejlertsen sjunger faktiskt refrängen på svenska. Lite som en homage till den svenska popen.

Popmuzik Lover Patreon

Martin berättar för bloggen:

”Jag har haft en långvarig affär – en väldigt speciell kärleksaffär – med svensk pop och indie. Musiken slår ofta en vemodig och helt unik ton, inte minst när man sjunger på svenska, vilket skiljer svensk musik från allt annat. Jag har försökt fånga samma sak här, och därför har låten även fått en svensk titel.”

Resultatet är en vemodig och melodisk låt med snyggt arrangemang som byggts av tunga gitarrer och luftiga synthar. Med kommande albumet The Admirer släpper Black Light White Light första albumet på fyra år och det är även bandets fjärde i ordningen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011