Svävande gitarr, synth och ett litet ba ba ba inleder Johnny Cattinis Miss Lonely. Produktionen tilltar dock snabbt och vi får ett maffigt intro på hela 40 sekunder innan versen träder in. Organisk instrumentering är central och artisten befinner sig helt klart i indie-rock-pop landskapet. 

Nordiska Favoriter

Låten är skriven till någon som kämpar mer depression och dåligt mående. Någon som för artisten är väldigt viktig och som han till och med älskar. Men ibland kan det vara väldigt svårt att kommunicera, därför tog Johnny Cattini till musiken för att försöka sätta ord på hur mycket han vill att personen ska veta att han finns här för hen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.