Köpenhamnsbaserade independentartisten Freddy Madson släpper den jazz-influerade singeln Hanging in the Air. Med snygga soxofoner och beats skapar Freddy en nästan filmisk ljudbild där texten talar hur man kan återfå tron ​​och tilliten till sig själv när allt verkar förlorat. 

DOLBY ATMOS

”Jag tror att alla vet hur det är att känna sig ofullkomlig eller otillräcklig. Andra människors förväntningar kan plötsligt bli en enorm börda i ditt liv och det bokstavligen drog ner mig, skapade ett oändligt flöde av irrationella tankar och onödig kontemplation. Det var känslan av att hänga i luften när jag tävlade mot en ny morgondag, men det var med hjälp av mina närmaste som jag kom tillbaka på rätt spår.” 

Freddy Madson

Med låten vill Freddy Madson lyfta fram sin berättelse av att vara en ung man hög på livet och magin i musiken. Något som tyvärr samtidigt gjorde att han hamnade i en nedåtgående spiral av brutna löften och misstro samtidigt som han jagade drömmen.

Hanging in the Air är de brutalt ärliga känslorna av att gå genom livet i 20-årsåldern hur du kan försöka fly från dina problem och ta reda på att den enda lösningen är att stanna, vända och möta dem!”

Freddy Madson

Likt en mild bris som drar dig in i stormen bär singeln på akustiska gitarrer, vackra pianopartier samt fängslande körer som skapar en medryckande alternativ poplåt. 

Att skriva Hanging in the Air har gjort mig hoppfull. Om du någon gång tappar tron ​​eller tilliten till dig själv, kom ihåg att ingen kan hindra dig från att göra vad du vill eller att vara precis den du vill vara. Ingen annan än du själv”.

Freddy Madson
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011