Köpenhamnsbaserade independentartisten Freddy Madson släpper den jazz-influerade singeln Hanging in the Air. Med snygga soxofoner och beats skapar Freddy en nästan filmisk ljudbild där texten talar hur man kan återfå tron ​​och tilliten till sig själv när allt verkar förlorat. 

”Jag tror att alla vet hur det är att känna sig ofullkomlig eller otillräcklig. Andra människors förväntningar kan plötsligt bli en enorm börda i ditt liv och det bokstavligen drog ner mig, skapade ett oändligt flöde av irrationella tankar och onödig kontemplation. Det var känslan av att hänga i luften när jag tävlade mot en ny morgondag, men det var med hjälp av mina närmaste som jag kom tillbaka på rätt spår.” 

Freddy Madson

Med låten vill Freddy Madson lyfta fram sin berättelse av att vara en ung man hög på livet och magin i musiken. Något som tyvärr samtidigt gjorde att han hamnade i en nedåtgående spiral av brutna löften och misstro samtidigt som han jagade drömmen.

Hanging in the Air är de brutalt ärliga känslorna av att gå genom livet i 20-årsåldern hur du kan försöka fly från dina problem och ta reda på att den enda lösningen är att stanna, vända och möta dem!”

Freddy Madson

Likt en mild bris som drar dig in i stormen bär singeln på akustiska gitarrer, vackra pianopartier samt fängslande körer som skapar en medryckande alternativ poplåt. 

Att skriva Hanging in the Air har gjort mig hoppfull. Om du någon gång tappar tron ​​eller tilliten till dig själv, kom ihåg att ingen kan hindra dig från att göra vad du vill eller att vara precis den du vill vara. Ingen annan än du själv”.

Freddy Madson
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.