Det är omöjligt att ha missat den monumentala framgången Netflix-serien Young Royals hade. Omar Rudberg tog där steget från artisteri till skådespeleri nästan löjligt lätt, med en andra säsong på gång fokuserar Omar dock i nuläget återigen fullt ut på musiken. Strax är det dags för Melodifestivalen men innan dess hinner han med den förföriska singeln Mi Casa Su Casa. De latinamerikanska rötterna som hela tiden varit ett inslag i hans musik kvarstår och sångaren tar med oss till ett svettigt dansgolv i Venezuela. 

Popmuzik Lover

”Det här är klubb och dans, den är skön och lätt att sjunga med till! Jag tycker att den representerar den ”coola” sidan av mig själv och är så sjukt taggad på att släppa ny musik och till denna låten kommer en riktigt FET musikvideo med mycket koreografi som också representerar mig som artist!”

Omar Rudberg

Omar fortsätter blanda reggaeton/pop på spanska, engelska och även svenska kladerfritt. År 2022 spås bli hans absolut största år i karriären. Med ett debutalbum i horisonten, mer skådespeleri och en enorm följarskara i Latinamerika kan just namnet Omar Rudberg möjligtvis bli ett av de mest Shazamade namnen.

Nya singeln Mi Casa Su Casa sätter en lovande standard för året och är både dansant, sexig och lysande pop i baktempo.

Musikvideon till Mi Casa Du Casa är regisserad av Florian Dezfoulian med koreografi av Amir Ashoor. Här kan du se Omar röra sin kropp till rytmerna tillsammans med dansarna Amir och Tristan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.