Det är omöjligt att ha missat den monumentala framgången Netflix-serien Young Royals hade. Omar Rudberg tog där steget från artisteri till skådespeleri nästan löjligt lätt, med en andra säsong på gång fokuserar Omar dock i nuläget återigen fullt ut på musiken. Strax är det dags för Melodifestivalen men innan dess hinner han med den förföriska singeln Mi Casa Su Casa. De latinamerikanska rötterna som hela tiden varit ett inslag i hans musik kvarstår och sångaren tar med oss till ett svettigt dansgolv i Venezuela. 

”Det här är klubb och dans, den är skön och lätt att sjunga med till! Jag tycker att den representerar den ”coola” sidan av mig själv och är så sjukt taggad på att släppa ny musik och till denna låten kommer en riktigt FET musikvideo med mycket koreografi som också representerar mig som artist!”

Omar Rudberg

Omar fortsätter blanda reggaeton/pop på spanska, engelska och även svenska kladerfritt. År 2022 spås bli hans absolut största år i karriären. Med ett debutalbum i horisonten, mer skådespeleri och en enorm följarskara i Latinamerika kan just namnet Omar Rudberg möjligtvis bli ett av de mest Shazamade namnen.

Nya singeln Mi Casa Su Casa sätter en lovande standard för året och är både dansant, sexig och lysande pop i baktempo.

Musikvideon till Mi Casa Du Casa är regisserad av Florian Dezfoulian med koreografi av Amir Ashoor. Här kan du se Omar röra sin kropp till rytmerna tillsammans med dansarna Amir och Tristan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply