Tindra Pantzare är en 19-årig artist från Luleå. Hon har släppt musik sedan 2017 och är signad till det lokala musikbolaget Radhusförlaget Pop & Visa.
Senast ut med sångerskan är Kan du snälla bara ringa. En jazzinfluerad poplåt med skön synthslinga och behagligt piano som löper igenom låten. Över det hela ligger Tindras uttrycksfulla och starka röst där hon sjunger om längtan efter det där telefonsamtalet från den där speciella personen. För vem längtar inte efter den man tycker om ska höra av sig på ett eller annat sätt? Att man målar upp ett drama inom sig när man inte hör från personen på allt för lång tid. Jo, jag har absolut varit där också…

Svensk Pop Apple Music

Skön svensk jazzpop från norr, som är skriven av Magnus Hjerpe och Ulrika Vallgårda samt producerad av Göran Norman. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011