Gillar du upplyftande poplåtar? Kanske de där som är lite funkiga och skönt medryckande?
Grattis, för då kommer du älska Tell you med debuterande artisten Luke Collins.

Skicka in din musik

Med bas i Los Angeles på den soliga västkusten av USA jobbar Luke som låtskrivare och producent åt andra artister i första hand. Men nu är det som sagt dag för Collins själv att äntligen ställa sig bakom mikrofonen för att spela in de låtar han skrivit för sig själv under åren.

Tell you är härligt lekfull och byggs upp med funkig gitarr, feta trummor och glittrande synthar som skapar det där perfekta poplandskapet man bara vill dansa till. Du hör resultatet här nedan:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011