Blott 18-år gamla är singer-songwritern Stephen Sanchez någon att hålla ögonen på. Med sitt organiskt rotade sound har han redan hyllats av diverse taste-makers i musikindustrin. I mitten av nästa månad kommer debut-EP:n men innan dess ger sångaren oss en sista singel i Hold Her While You Can. Vemodigt sjunger den han om att omfamna den du älskar en sista gång, för en dag får man inte chansen längre. Poetiskt uttryckt och kärleksfullt mående, men samtidigt väldigt melankoliskt och påminnande om att allt har ett slut. 

Popmuzik in Dolby Atmos

”Verkligheten är att livet varar inte för alltid och inte heller de stunder vi tillbringar under det. I det här fallet är kärlek det centrala fokuset. Hold Her While You Can handlar om att vårda vad och vem du har framför dig.” 

Stephen Sanchez

Det ligger en otrolig atmosfär kring hela mixen av den här låten och den folk-rotade melodin är medryckande och samtidigt lugnande. Refrängen är i sin minimalism ändå storartad med den ekande korusen. Någonstans förs jag till de solkyssta magnetiska melodierna av Roy Orbison och The Beach Boys uppdaterad till dagens singer-songwriter format.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.