Med singeln Another Lover vill Elle Wolf ge oss en skimrande danshymn till sommaren. Här får vi överflöd av drömmande syntar, lekfull popsång och attityd. Wolf sjunger: ”Jag vill inte älska dig, jag vill bara ha en annan älskare” med en blinkning och ett fräckt flin. Det är en bekymmerslös låt som handlar om att utnyttja dina destruktiva tankar och byta känslomässiga mönster mot elektriska solnedgångar och långa nätter på stranden. 

Följ på Apple Music

”Den här låten handlar om att vara fri. Lukta på den där havsluften, känna sanden mellan tårna och titta ut på den gyllene rosa solnedgången som låter havet tvätta bort alla dina bekymmer. Det är lekfullt och roligt, det är tjusigt och förföriskt.”

Elle Wolf

Med sitt 90-tals tema är låten en perfekt cross-over mellan elektroniskt driven musik och pop. Extra läckra är refrängerna med sitt nästan tecno-inspirerade sound. 

”Ibland är det lättare att hitta på något helt nytt och annorlunda i ditt sinne, något som kan ta dig bort från mörkret. Jag behövde bryta mina tankar, det fanns för många destruktiva idéer under en tid då jag inte fysiskt kunde träffa vänner. Jag behövde en flykt, och jag hittade den i den här låten.” 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011