Med singeln Another Lover vill Elle Wolf ge oss en skimrande danshymn till sommaren. Här får vi överflöd av drömmande syntar, lekfull popsång och attityd. Wolf sjunger: ”Jag vill inte älska dig, jag vill bara ha en annan älskare” med en blinkning och ett fräckt flin. Det är en bekymmerslös låt som handlar om att utnyttja dina destruktiva tankar och byta känslomässiga mönster mot elektriska solnedgångar och långa nätter på stranden. 

”Den här låten handlar om att vara fri. Lukta på den där havsluften, känna sanden mellan tårna och titta ut på den gyllene rosa solnedgången som låter havet tvätta bort alla dina bekymmer. Det är lekfullt och roligt, det är tjusigt och förföriskt.”

Elle Wolf

Med sitt 90-tals tema är låten en perfekt cross-over mellan elektroniskt driven musik och pop. Extra läckra är refrängerna med sitt nästan tecno-inspirerade sound. 

”Ibland är det lättare att hitta på något helt nytt och annorlunda i ditt sinne, något som kan ta dig bort från mörkret. Jag behövde bryta mina tankar, det fanns för många destruktiva idéer under en tid då jag inte fysiskt kunde träffa vänner. Jag behövde en flykt, och jag hittade den i den här låten.” 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply