Obunden till genre vill Mehro fånga diverse sidor av indie-musiken och delar med sig av ytterligare en singel efter nyligen släppta albumet SKY ON FIRE. Här blandas elektriska gitarrer med stora trummor vilket genererar en pulserande låt omöjlig att inte gilla. 

Nordiska Favoriter

”Jag skrev låten till en person som jag inte längre kunde prata med. En kväll tittade jag ut mot Malibu bergen och den här personen kom till mig. Detta var låten som kanaliserades genom mig. Jag antar att det var det enda sättet jag kunde kommunicera med personen. För dem som läser detta och för dem som lyssnar på låten, här är vad jag kommer att berätta: det finns inget du kan hitta utanför dig själv, destinationen är i dina ögon.” 

Mehro

Med sin något mystiska framtoning och fingertoppskänsla för att skapa musik som berör har Mehro på kort tid skapat en mängd trogna fans. Trots sin unga ålder är artisten involverad i hela sitt artisteri och han har redan utsetts av flertalet inflytelserika musikmagasin till framtidens artist. För mig fångar både Mehro och Coastline exakt var popmusiken är påväg just nu, mot ett mer indie-drivet håll med organisk instrumentering och texter som tagna från en ungdoms dagbok. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.