Obunden till genre vill Mehro fånga diverse sidor av indie-musiken och delar med sig av ytterligare en singel efter nyligen släppta albumet SKY ON FIRE. Här blandas elektriska gitarrer med stora trummor vilket genererar en pulserande låt omöjlig att inte gilla. 

Popmuzik Lover

”Jag skrev låten till en person som jag inte längre kunde prata med. En kväll tittade jag ut mot Malibu bergen och den här personen kom till mig. Detta var låten som kanaliserades genom mig. Jag antar att det var det enda sättet jag kunde kommunicera med personen. För dem som läser detta och för dem som lyssnar på låten, här är vad jag kommer att berätta: det finns inget du kan hitta utanför dig själv, destinationen är i dina ögon.” 

Mehro

Med sin något mystiska framtoning och fingertoppskänsla för att skapa musik som berör har Mehro på kort tid skapat en mängd trogna fans. Trots sin unga ålder är artisten involverad i hela sitt artisteri och han har redan utsetts av flertalet inflytelserika musikmagasin till framtidens artist. För mig fångar både Mehro och Coastline exakt var popmusiken är påväg just nu, mot ett mer indie-drivet håll med organisk instrumentering och texter som tagna från en ungdoms dagbok. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.