Pontus ’Pna’ Andersson inleder sitt soloprojekt Armada Lucia med singeln Vi skördar som vi sår.
Tankarna på soloprojektet föddes då den epokgörande Stockholmsklubben Hornstull Strand gick i graven. Som Strands hustekniker hade Pontus översköljts av indie och obskyr pop och låtit sig inspireras av den bubblande svenska scenen. Det skulle dock ta ytterligare några år innan tiden var mogen att komponera på svenska. Efter en flytt till England 2019 kom en längtan att skriva texter på svenska igen.

Svensk Pop Apple Music

Med debuten bjuder Armada Lucia oss på sjukt medryckande indiepop med en melodisk refräng som sätter sig efter första lyssningen. Inspiration har hämtats från den engelska musikscenen, svensk pop, black metal och shoegaze. Så det blir något för alla när denna skapelse om hemligheter och skuldkänslor i ett förhållande hamnar mitt i genremixen.

Om låten berättar

Vi skördar som vi sår balanserar på eggen av en kniv i sin berättelse om att bära på hemligheter och skuld i ett förhållande. I valet att berätta eller bära på vårt kors i tystnad väljer vi ofta att fylla vardagen med kärlek på kredit. Och i jakten på att döva samvetet binder vi hellre nya hjärtan än att möta sanningen och vår egen spegelbild.”

Fans av The Soundtrack of our Lives eller Hästpojken som väntat på något nytt att släcka sin indie-hunger med kommer att bli ordentligt mätta av Armada Lucias debutsingel. Bara kasta dig över och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011