Två månader efter att ha uppträtt i Melodifestivalen släpper Patrik Jean nu en mer avskalad akustisk version av Tears run dry. Med denna version står Patriks röst mer i fokus tillsammans med ett gitarrkomp. Resultatet blir än mer emotionellt och enligt mig väldigt snyggt.
Om den nya versionen berättar Patrik för bloggen:

Popmuzik Lover Patreon

”Det finns en skörhet i Tears run dry som kommer fram lite mer i en akustisk tappning. Jag älskar originalet lika mycket, men jag ville göra en version av låten där lyssnaren kan upptäcka nya nyanser av låten.”

Videon är regisserad av Magnus Ragnvid inne i en studio där Patrik sitter på en pall med en stjärnhimmel av lampor ovanför sig. Det ger videon en känsla av en intim livespelning på en innegård en vacker sommarkväll.
Videon har premiär i bloggen och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011