Adam Young fortsätter göra sin något sötsliskiga popmusik.
Det är simpelt med banala texter men låtarna har trevliga elektroniska melodier. Så för mig är det mest något mysigt att lyssna på än musik som kanske sticker ut eller på något sätt är nyskapande. För saken är den att han verkar leva efter inställningen att har du en skiva med Owl City , har du egentligen alla. Gillar du dock hans stil finns det nog ingen anledning att välja bort detta. Men som sagt, The Midsummer Station fortsätter på samma väg han gått de senaste albumen.
Dock är det ett riktigt smart drag av honom att ha med Caryl Rae Jepsen Good times . -Kanske sommarens trevligaste duett.

Nordiska Favoriter

45%

Ladda ner dessa spår: Good times , Embers , Dreams and disasters .

The Midsummer Station - Owl City

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011