Ashley Zarah är en artist från Los Angeles. Hon har gjort sig ett namn med att släppa mörka poplåtar som bland annat Like I do och Everybody knows.

Apple Music

Nu är Ashley aktuell med EP:n Better Mess där fokuslåten heter Fakin’ it. En filmisk och snygg låt där sångerskan sjunger om att lögner aldrig löser problem, utan sanningen är oftast bästa vägen, även om det kanske gör ont att behöva konfrontera den.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Om hela mitt koncept med dark-pop skulle behöva komprimeras till ett enkelt tema, skulle det vara ”förnekelse och sanning” och Fakin’ it sammanfattar det hela perfekt. Det är en av anledningarna till att jag valde låten som EP:ns inledande spår.
Lögn och undvikande har aldrig löst våra problem. Även om de kan begrava dem en stund kommer det du begraver någon gång att dyka upp igen. Jag tillbringade så mycket tid och ansträngningar med att låtsas att något inte hände – jag trodde att ljuga och undvika det, att ”fejka det”, skulle få problemen och mardrömmarna om mitt sexuella övergrepp att försvinna med tiden; ljuga verkade som det enkla sättet att så småningom glömma. I verkligheten förstärkte mitt förnekande bara traumat. Vi tycker att ”ljuga oss igenom det” är en enkel väg ut, när det snarare håller oss fast vid de traumor vi är livrädda inför. Sanningen är faktiskt mycket enklare än lögnen; men svårt att erkänna; det är hälsosamt och det är bara svårt att möta i början.”

På det hela är Fakin’ it en stark låt som du inte vill missa och du hör den här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.