Efter EP:n Give Me Sunshine i våras är nu Bjorn Rydhog tillbaka med singeln Just to be with you. En varm poplåt med ett behagligt elektroniskt arrangemang som hittat inspiration från M83, Nick Drake och Bon Iver.

Om singeln berättar Björn för bloggen:

”Singeln Just to be with you skiljer sig på så många sätt från mina tidigare akustiska låtar. Den kreativa processen har varit en spännande utforskning och upptäckt av musikprogrammet Logic och de enorma möjligheterna som finns i en hemmastudiomiljö med endast en dator, syntar och en skicklig producent.”

Singeln är skriven tillsammans med Olof Gråhamn och för produktion står Johan Sigerud. Du hör resultatet här i bloggen där låten har premiär.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.