Efter EP:n Give Me Sunshine i våras är nu Bjorn Rydhog tillbaka med singeln Just to be with you. En varm poplåt med ett behagligt elektroniskt arrangemang som hittat inspiration från M83, Nick Drake och Bon Iver.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Björn för bloggen:

”Singeln Just to be with you skiljer sig på så många sätt från mina tidigare akustiska låtar. Den kreativa processen har varit en spännande utforskning och upptäckt av musikprogrammet Logic och de enorma möjligheterna som finns i en hemmastudiomiljö med endast en dator, syntar och en skicklig producent.”

Singeln är skriven tillsammans med Olof Gråhamn och för produktion står Johan Sigerud. Du hör resultatet här i bloggen där låten har premiär.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.