Härligt medryckande och upplyftande låt med gruppen Outer Vibe. Gruppen kommer från Nashville och består av Lisa Kacos, Sean Zuidgeest och Nick Hosford. Tillsammans gör de pop/rock som de själva säger ”mission is to make rock ’n’ roll fun again”.

POPMUZIK SUMMER

Little taste, ger bandet oss hög energi när bandet sjunger om att den konstanta besattheten över att ha det senaste. Allt med en retorkänsla i produktionen och full ös i melodin. Så ja, om de vill göra rock roligare så har de definitivt lyckats.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011