Då var det äntligen dags för progressive trance i bloggen. Det var ju ett tag sedan.
Det är den svenske producenten Monofonique som här verkligen pumpar liv i dansgolvet med sin senaste singel Find the future.

DOLBY ATMOS

Resultatet är riktigt tungt, med trummor och bas som slår i bröstet och på det får vi sköna synthslingor och effekter. Över produktionen ligger sången som gör det drar lite mer åt det popiga hållet. Så det är både tungt för dansgolvet och kommersiellt för din spellista skulle jag säga.

Monofonique är ett relativt nystartat projekt av Thomas Sandberg som sjösattes i December i fjol med singeln Alone in the dark. Med Find the future har det blivit fyra singlar allt som allt och planen är att det ska släppas en till innan vi stänger året.

Du vet väl att bloggen stödjer RSS, så att du kan följa alla inlägg i din RSS-läsare. Perfekt sätt att ha koll på dina favoritbloggar och andra sidor på internet. Så lägg gärna till bloggen i ditt flöde för att få bästa musiktipsen varje dag.

Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011