Louise Thielfoldt ger oss en mogen poplåt när hon här släpper singeln Two minds. En låt som handlar om att vara i valet och kvalet och slitas mellan att vilja stanna i en relation eller lämna den. Ett val många möter i alla fall minst en gång i livet, när man funderar på om man ska fortsätta eller gå separata vägar.

Nordiska Favoriter

Two minds är skriven av låtskrivarkollektivet Albertus, Fagerström & Lennartsson och bjuder på lekfull pop med härliga synthar och rytmer som tillsammans skänker den där perfekta retrokänsla till låten, vilket jag tycker var nice. Resultatet är medryckande och vemodigt på samma gång, vilket ju är en skön känsla.

För oss som gillar retrovibb i låtar tillsammans med starka popröster, så kommer detta att bli mumma. Det lovar jag.

Spara gärna ner en genväg till Popmuzik på hemskärmen i din mobil. På det viset påminns du att besöka bloggen regelbundet, vilket är bra då bloggen uppdateras dagligen med nya inlägg. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011