Det värsta med dig är det bästa som har hänt mig” så lyder texten i Miriam Bryants nya singel Dum. Här leker artisten med ljus och mörker på sättet som bara hon kan. En upplyftande produktion i dur blandas med självsäker text och övertygande vokal leverans. Det är tydligt att Bryant ger mittenfinger till en tidigare relation och ser riktigt bra ut när hon gör det. Helt enkelt den ultimata revanschen där Bryant verkar gått ur som vinnaren.

POPMUZIK SUMMER

För att vara Bryant får jag ändå säga att detta är så nära bubbelgum-pop som vi kommit i hennes katalog och det gör inte mig något alls. Dum är utan tvekan en låt som kommer rulla flitigt på radio under sommaren och presentera Bryant för en ännu bredare publik.

Håll koll och följ gärna Popmuzik genom att spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. Då bloggen uppdateras dagligen med nya inlägg är det ett perfekt sätt att ha musikinspiration nära till hands. Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011