Detta var spännande.
Med olika slagverk, synthar och stråkar målar duon Långbacka/Bådagård upp deras senaste singel The Passage. Det är stämningsfullt och samtidigt lekfullt kände jag. Rytmerna gör låten spännande, samtidigt som det är en väldigt fin melodi som låter genom The Passage.
Låten i sig handlar om övergången mellan barndomen och vuxenvärlden och de passager varje människa måste möta på egen hand.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Maja Långbacka och Matilda Bådagård:

”Låten är egentligen skriven till våra barn, som vi nu ser växa upp och leta efter sina vägar i livet. Men också utifrån att stå på andra sidan och blicka tillbaka på sina egna passager, vilka vägskäl man stått inför och hur man tog sig förbi sina egna hinder.”

Med singeln får vi ett smakprov från duons kommande album Growing Up Growing Down, som släpps den femte April.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011