Med inslag av pop och country leverar den Nashville-baserade sångerskan Emma Mcdonald singeln I’m bored.

POPMUZIK SUMMER

På låten sjunger Emma om att känna sig som en outsider och kanske lite malplacerad i sociala miljöer. Att helt enkelt inte känna att man passar in när man tillexempel är på fest. Man är den där personen i hörnet som är med, men kanske lika gärna skulle kunna ha varit hemma i soffan och kolla på något på TV. Att helt enkelt äga det faktum att man är uttråkad.

Jag tycker låten hade en skön känsla med sina feta trummor och hur elgitarren ekar genom låten. Det hela blir till en bra mix av country och pop, med ett för mig tilltalande budskap, som har svart bälte i att kunna vara uttråkad på fest.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011